Най-добрите съвети за успех в училище

Н

Независимо дали сте готови да се изправите срещу него или не, училището официално е точно зад ъгъла! Малко обмисляне и планиране могат да ви помогнат да направите успешен преход от мързеливите летни дни, така че прочетете този списък с най-добрите съвети за успех в училище.

Всичко е в управлението на времето. Семейните организатори и организатори са задължителни за заетите семейства. Позволете на децата да изберат инструмент за планиране или планиране, който с удоволствие да използват и да създадат семеен календар, който проследява дейностите и ангажиментите на всички. Установете зададено „семейно време“ всеки ден, независимо дали е по време на вечеря или преди лягане.

Не забравяйте правилата и разпоредбите. Обновете правилата на вашето семейство относно времето на екрана за учебната година, като определите какво е разрешено и кога, и задайте графиците за сън на децата си на „учебно време“ две седмици преди първия ден. Насърчете децата да си съберат раниците и да подредят училищното си облекло предишната вечер и да използват удобни контролни списъци, за да ги държите на път!

Здравословните закуски и ястия са от съществено значение. Спестете време, добавете разнообразие и осигурете обеди, които ще ядат, като помогнете на децата да опаковат здравословни обедни училища. Освен това намалете натиска в натоварените седмични вечери, като нахраните семейството си с вкусни и здравословни ястия за по-малко време.

Събития и забавления. Изберете занимание след училище, което детето ви ще хареса, организирайте срещи за игра с двама или трима приятели на децата ви, за да укрепите съществуващите социални връзки, и доброволно участвайте в училищни събития, за да видите какво се случва в училище и да се свържете с други родители.

Не забравяйте трите R – рутина, рутина, рутина. Децата процъфтяват, като имат граници и се чувстват комфортно, знаейки какво следва. Задайте и наложете редовни часове за лягане през делничните дни и почивните дни: спонтанните събития и късните нощи са чудесни, но е особено приятно да се приберете в позната рутина, след като вълнението отшуми. Поставете насоки за ритъма на живота си, които всеки от вашето семейство може да спазва. Известен факт е, че семейните съчетания за хранене и домакинства намаляват семейния стрес, така че планирайте времето за хранене и задълженията, за да накарате нещата да вървят малко по-гладко във вашия дом.

Подготовката за връщане в училище може да бъде забързана, ако не сте организирани, но няколко минути планиране могат да направят прехода плавен и лесен. Настройте семейството си за успех тази есен – много удобни контролни списъци за заети семейства могат да бъдат намерени онлайн. Разпечатайте ги и се насладете на чисто нова учебна година!

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta