Книги за родители за малки деца

К

Понякога животът може просто да бъде разочароващ, особено когато се занимавате с малки деца. Малките деца са скандално известни с лошо поведение и истерики поради любопитството си да научат много неща около себе си. Ето защо се препоръчва като родители да научите малкото си дете на добри нрави, като му отделяте повече внимание, насърчение, любов и понякога ги хвалите. Всичко това помага при обучението на вашето дете на добра рутина, която да следва в ежедневието си и когато порасне. Съществуват различни практически съвети за родителство, които могат да ви помогнат като родител да осигурите най-добрите родителски грижи за вашето малко дете. Следователно по-долу са някои книги за родители за малки деца.

Една от най-добрите книги за родители е „Shut up About your Perfect Kid“ на Джина Галахър и Патриша. Той набляга на това как да се грижите за малките деца със специални нужди. То насърчава родителите, като им предоставя допълнителни познания относно отглеждането на деца със специални нужди. Това е толкова весела книга, пълна със съвети и експертни умения за отглеждане на щастливо дете. Джулия Стоун, Стейси Корел и Кати О’Нийл „Безопасността на вашия брак“ е друга най-добра книга за родители, която ви помага особено, когато смятате, че вие ​​и вашето малко дете се нуждаете от помощ. Това е подходяща книга за всеки, който работи за отглеждане на успешно дете. Той ясно показва как вие или всеки родител можете да взаимодействате с малкото си дете.

Без пелена Jill M. Lekovic Преди 3 ясно подчертава най-добрите методи за обучение на гърнето на вашето малко дете. Етапът, че детето ви би било готово да не носи пелена, е много важен етап за родителя. Тази книга ще ви преведе през целия етап на отглеждане на дете без памперси. „Най-щастливото дете на блока“, написано от Харви Карп, е друга най-добра книга за всеки родител, който иска да отгледа успешно дете. Той ви води през целия етап на отглеждане на малко дете през етапа на използване на езика на тялото им. Харви разделя етапа на комуникация на шест етапа в зависимост от нарастването на възрастта на малкото дете.

Книгата на Джейн Нелсън „Три години“ е друга книга за родители, подчертаваща положителната дисциплина на малкото дете относно това, което едно дете е способно да направи в определени моменти от тяхното развитие. В идеалния случай може да изглежда много трудно да общувате с малко дете, което не може да говори и да ги накара да разграничат грешното от правилното. Освен това книгата „Магията на Томас У“ преподава дисциплината на малкото дете, когато тества поведението на малкото дете. Това е перфектна книга, когато се справяте с упоритото поведение на вашето дете. В повечето онлайн библиотеки има много книги за родители. Можете да намерите такъв, който да подхожда на малкото дете, което искате да отгледате.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta