Международен избор на сурогатно майчинство

М

Множество безплодни двойки сега търсят международното сурогатно майчинство, за да им помогнат при нуждата им от дете или деца, главно поради разходите. В Америка сурогатното майчинство може да струва до 100 000 долара. Това може да е твърде висока цена за повечето двойки. Така че много бездетни двойки трябваше да гледат на осиновяването. Това се променя сега, тъй като международното сурогатно майчинство става много по-жизнеспособна опция.

Основните страни, които са използвани досега, са Индия и страните от Източна Европа. В Индия сурогатната майка се съчетава с безплодната двойка и след като сурогатната майка бъде успешно импрегнирана, майката ще бъде настанена, хранена и обгрижвана медицински от персонала на клиниките. Клиниките в Индия са добре оборудвани с най-новите технологии и на сурогатните майки се дават каквито и да са им хранителни добавки. Поради това по-голямата част от бременностите са успешни.

Пациентите с международно сурогатно майчинство са отлетели в Индия не само поради високия процент на успех, но и поради рентабилното лечение. Напоследък, въпреки нарастващите вълнения в Индия, включително неотдавнашните атентати, много международни посетители започват да търсят другаде, като Русия, Украйна и напоследък има голям интерес към Гватемала. За безплодни двойки от американската Гватемала изглежда валиден вариант поради относително лесните възможности за пътуване. Освен това Гватемала има много добри центрове за плодовитост.

Украйна е друга страна, на която се гледа с интерес от безплодни двойки, търсещи сурогатни майки. Тъй като това е една от малкото страни, които позволяват международно сурогатно майчинство със законодателство в Украйна, което прави изгодно чужденците да следват сурогатното майчинство тук. Украинското законодателство казва, че сурогатните майки нямат право да задържат детето след раждането. Към това се добавя и фактът, че сурогатното майчинство в Украйна ще струва 50-60% по-малко, отколкото в САЩ. Също така наличието на млади сурогатни майки е по-голямо в Украйна, отколкото в САЩ

В началото може да изглежда доста обезсърчително, когато се вгледате в международното сурогатно майчинство. Напълно разбираемо е да се притеснявате от такива неща като; медицинските стандарти и квалификация, притежавани от специалистите по безплодие. Също така колко здрава е сурогатната майка и колко добре ще се грижи за себе си и за нероденото дете по време на бременността си. Ето защо е препоръчително да потърсите добра програма. По-добрите програми ще предлагат превъзходни клиники с добре квалифицирани специалисти и те ще имат призната акредитация. Освен това, по-добрите програми ще са направили много изследвания върху сурогатните майки, плюс психологически тестове и здравни тестове. Те също така ще се грижат за сурогатните майки през бременността им, като ги придружават до клиниките, в които трябва да отидат, и гарантират, че всички техни хранителни нужди са добре удовлетворени.

Така че, въпреки че в началото международното сурогатно майчинство изглежда проблематично и изпълнено с притеснения, надяваме се, че след като прочетете това, ще разберете, че докато избирате акредитирана програма, това не е по-голямо притеснение, отколкото да отидете за сурогатна майка във вашата страна , само много по-евтини, особено ако идвате от Америка.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta