Различни видове тестове за бременност и за какво става въпрос

Р

Разберете, че сте бременна, може да ви даде пеперуди, особено когато е за първи път! Наистина не знаете какво да очаквате и незабавно сте завладени от влакче от емоции. Женските инстинкти обикновено са нащрек, когато става въпрос за тези неща, затова повечето жени първо проверяват бременността сами с домашен тест за бременност или онлайн тест за бременност, преди да посетят лекар.

Домашен тест, известен също като тест за уринна лента или ясен син тест за бременност, се прави, за да се потвърди бременността у дома чрез потапяне на пръчка в проба от урина, за да се установи наличието на хормон, известен като B-hcg, който е повишен по време на бременност. Лентата става синя, ако е положителна.

Онлайн тестът за бременност е бърз онлайн тест или тест, който ви дава отговор да отговорите на различни въпроси въз основа на вашите признаци и симптоми и след това да прецените дали бихте могли да сте бременна или не. Той ще събере вашите отговори и ще ги отбележи под формата на краен процент.

Има дори различни калкулатори, свързани с бременността онлайн, които могат да предскажат шансовете ви да забременеете, ако сте го чакали с нетърпение. Ще ви даде съвети и съвети за това какво може да ви помогне да заченете бебе. Ако отнема повече време, отколкото сте очаквали, тестът за овулация може да ви помогне при идентифицирането на вашия „плодороден прозорец“. Това е времето, когато яйчникът освобождава една или повече яйцеклетки всеки месец. Той е жизнеспособен само за 12-24 часа за оплождане, така че изчисляването и времето на вашия месечен цикъл трябва да бъдат доста точни, за да бъде този метод ефективен.

Вече не е нужно да се притеснявате да се занимавате с дълги часове в чакалните! Справянето с проблемите на бременността не е лесно и може да бъде изключително стресиращо. Онлайн достъпът до качествено здравеопазване ще премахне целия този излишен стрес! Планирани физически срещи ще са необходими само за навременни сканирания и други тестове за наблюдение на благосъстоянието на бебето. Ако трябва да се случи нещо неочаквано, посетете Вашия лекар възможно най-скоро!

В случай на безпроблемна и по друг начин гладка бременност, можете да поддържате проследяване, да проверявате вашите добавки и да постигате насоки и консултации на всяка стъпка от пътя, или чрез телефонни обаждания, текстови съобщения, видео разговори или имейли. Изборът е твой!

Няма повече неспокойни нощи, мислещи за следващото ви посещение на лекар. Дръжте тази възглавница за бременност близо и отлагайте!

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta