Инфекция с дрожди по време на бременност и как да се лекува естествено

И

Дрождите естествено съществуват във влагалището и чревния ни тракт и се появяват, когато имате свръхрастеж и в крайна сметка дрождите поемат, причинявайки дисбаланс, който след това води до инфекция с дрожди. Бременните жени са още по-склонни към това, защото телата им произвеждат допълнителен естроген и се извършват други хормонални промени. Ако имате диабет или висока кръвна захар или ако сте приемали антибиотици, това още повече изостря ситуацията.

Моля, не приемайте никакви орални противогъбични лекарства без рецепта или предписани. Те обикновено не са безопасни за бременни жени. Консултирайте се с Вашия лекар относно това, което е безопасно и използвайте някои съвети по-долу, за да го лекувате естествено.

Начини за лечение на гъбични инфекции по време на бременност по естествен път.

1. Носете само памучно бельо, избягвайте да се къпете, използвайте само натурални продукти за лична хигиена без аромат и избягвайте захари и рафинирани храни.

2. Яжте храни, богати на Lactobacillus acidophilus, приятелска бактерия, която съществува естествено в нашето тяло и помага за борбата с излишните дрожди наред с други предимства. L. Acidophillus повишава имунната система, осигурява правилния баланс в стомашно-чревния тракт, помага при инфекции на пикочните пътища, намалява шансовете за язви и помага за балансиране на холестерола. Това е чудесна добавка, която да приемате, дори ако не сте бременна. Храните, богати на тази приятелска бактерия, са кисело мляко, ферментирали кисели краставички като кисело зеле и кимчи, мисо супа, темпе, кефир и ферментирало сирене. Кефирът, традиционно популярен в определени региони на Европа, бързо набира популярност в САЩ. Това е основно ферментирало мляко и има по-силни полезни бактерии от киселото мляко. Можете също така да направите или купите кефир, направен от кокосова вода или сок.

3. В допълнение към яденето на храни, богати на L. Acidophillus, приемането на пробиотична добавка е много полезно, особено ако сте били на антибиотици. Можете също така да използвате течна форма на пробиотик и да я използвате като супозитория, за да подпомогнете естествено лечението на вагинални дрожди. Наситете лек тампон с течния пробиотик, поставете го и го оставете за 2-3 часа. Това е напълно безопасно за бременни жени като средство за лечение на вагинални дрожди по време на бременност. Не препоръчвам обливане с търговски продукти, но можете да направите душ с разтваряне на прах под формата на пробиотик във вода.

4. Използването на противогъбични екстракти и масла за използване като естествени супозитории също може да бъде много полезно. Маслото от чаено дърво и екстрактът от семена на грейпфрут са мощни и ефективни. Уверете се, че го разреждате във вода. Можете да добавите около 10-20 капки масло / екстракт към 2 чаши вода.

5. Една акушерка е лекувала много от бременните си пациенти с водороден прекис. Той безопасно убива патогенните организми, които съществуват във влагалището. Можете да си купите 3% водороден прекис във всеки аптека, той се предлага в тъмно кафява бутилка. Поставете малко количество в малка чаша и напълнете спринцовка с нея. Можете да разредете водородния прекис с 1 или 2 части вода, ако изпитвате силно дразнене, в противен случай няма нужда да разреждате. Под душ или над тоалетната отделете време бавно и внимателно, за да вкарате водородния прекис във влагалището. Можете да правите това безопасно веднъж на ден в продължение на една седмица.

Ако някои от естествените терапии не работят за вас (някои жени имат дълбоко вкоренени проблеми като диабет и други здравословни проблеми, при които рецидивите продължават въпреки много естествени ефективни терапии), тогава горещо препоръчвам да работите с лекар натуропат, за да намерите естествено решение .

Ако тази статия ви е била полезна или имате нещо за добавяне, моля, отделете малко време, за да оставите коментари и предложения.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta